top of page

Aanmelden van uw kind

Als uw kind bijna 3 jaar wordt, krijgt u van het Ministerie van OCW een informatiebrochure over het onderwijs. Daarin wordt vermeld dat het verstandig is om tijdig een school voor uw kind te gaan zoeken.

Als u overweegt uw kind op De Wijngaard aan te melden, kunt u bij de directie (directie@bsdewijngaard.nl) een kennismakingspakket aanvragen, bestaande uit de statuten, schoolgids, recente nieuwsbrief en een inschrijfformulier.

Als u inderdaad uw keuze gemaakt heeft voor onze school, dan kunt u het inschrijfformulier invullen en retourneren aan de directie van de school. 

Wanneer u een eerste kind uit uw gezin aanmeldt bij De Wijngaard, stellen we een kennismakingsgesprek met de directeur op prijs. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar dan een beetje leren kennen, de school bezichtigen en kunt u eventuele vragen stellen en verder doorpraten over het onderwijs aan uw kind. 

Wilt u meer lezen over het aanmelden? Bekijk dan onze schoolgids.

U krijgt van het Ministerie van OCW een informatiebrochure over het onderwijs.

U kunt mailen naar de directie dat u interesse in de Wijngaard heeft en een kennismakingspakket wilt aanvragen

Als u het kennismakingspakket ontvangen heeft en u wilt verder met onze school, vult u het inschrijfformulier in en stuurt deze retour.

 

De directeur neemt contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

 

bottom of page